A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Το Fashion City Outlet ανοίγει στις 15 Νοεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Fashion City 400Η Θεσσαλία υποδέχεται τον νέο προορισμό μόδας και ψυ-χαγωγίας  Νέες μάρκες και είδη καταστημάτων για πρώτη φορά στην περιοχή. Περισσότερα από 70...

καταστήματα σε επιφάνεια 20,000 τ.μ. 

 

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, η Θεσσαλία υποδέχεται το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή. Το Fashion City Outlet ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα για να προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας μια μοναδική εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με εξαιρετικές επιλογές μόδας και ψυχαγωγίας, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών οδικώς από τη Λάρισα και μικρότερη της μίας ώρα από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, οι Θεσσαλοί θα μπορούν να επισκέπτονται το Fashion City Outlet και να επιλέγουν από μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων, ορισμένα από τα οποία θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στην περιοχή.

Στα 75 καταστήματα που θα φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών. Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Οι γυναίκες που θα επισκέπτονται το Fashion City Outlet θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μοντέρνα καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ σε καταστήματα όπως τα Guess, ALE, Anonima, Attrativo, Lapel και Luna.

Οι άνδρες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κομψά, μοντέρνα ρούχα στα καταστήματα Brooks Brothers, Ivergano, Man & Manetti, καθώς και ρούχα σε casual γραμμές από τις μάρκες Camel Active, Admiral, Puma, Prince Oliver, Cotton Bank, Blend και True Religion, μεταξύ άλλων.

Για εκλεπτυσμένες συλλογές άψογης ποιότητας και σχεδιασμού, οι λάτρεις της μόδας θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα Τommy Hilfiger, Boss, Vardas, ΜC2 Saint Barth, Berna, Jacques Britt και Seidensticker Rose.

Ενώ όσοι προτιμούν τις streetwear επιλογές, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Replay, Lee. Wrangler, American Stars, Edward Jeans, Funky Buddha, Pop-Air, Staff και άλλων.

Όσον αφορά τα νεότερα μέλη της οικογένειας, καταστήματα όπως τα Lapin, Kozee, Matou France και SAM 0-13 θα διαθέτουν μοναδικές συλλογές παιδικών ρούχων για να ξεχωρίζουν.

Για να ολοκληρώσουν τα σύνολά τους, οι επισκέπτες του Fashion City Outlet θα μπορούν να αναζητούν τα κατάλληλα υποδήματα, είτε επίσημα είτε καθημερινά, στα καταστήματα Καλογήρου, Fratelli Petridi, Haralas,Tsakiris Mallas, κ.ά., καθώς και να επιλέγουν τα αξεσουάρ τους στα καταστήματα Oxette/

Loisir και Socks & More, μεταξύ άλλων. Και επειδή μόδα και ομορφιά πάνε μαζί, το εκπτωτικό κέντρο θα διαθέτει καταστήματα καλλυντικών, όπως τα Fresh Line και Regenis Organic Products.

Οι επισκέπτες του Fashion City Outlet θα έχουν, παράλληλα, την ευκαιρία να επιλέξουν από επιλεγμένα εστιατόρια, όπως τα Hachikō Αsian Food, Hot Pot Pasta, Goody's, Pizza.gr, Crepamou, Bufala Gelato, Το Παραδοσιακό Ψητοπωλείο, καθώς και καφέ, όπως τo Mikel Coffee Company. Επιπλέον, στον χώρο θα στεγάζεται το supermarket Bazaar, που θα καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το Fashion City Outlet θα είναι συνώνυμο της ψυχαγωγίας για παιδιά και ενηλίκους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες πολυαναμενόμενες ταινίες στον κινηματογράφο Village Cinemas με τρεις αίθουσες, ενώ οι μικρότεροι θα απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία των διαφορετικών δραστηριοτήτων στον παιδότοπο Volta Fun Town, που θα καλύπτει μια επιφάνεια 1.000 τ.μ.. Τέλος, για τη διασκέδαση στο σπίτι, το μοναδικό κατάστημα MediaMarkt θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε χαμηλές τιμές.

Το Fashion City Outlet εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και αποτελεί έργο της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών ακινήτων, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse. Πρόκειται για μια νέα εμπορική και ψυχαγωγική πρόταση στη Θεσσαλία και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο κος Νίκος Ρούπακας, Director για τα εκπτωτικά κέντρα στη Bluehouse, σημείωσε: «To Fashion City Outlet θα προσφέρει ό,τι καλύτερο στη μόδα και την ψυχαγωγία στους κατοίκους της Θεσσαλίας και τους επισκέπτες της περιοχής. Οι Θεσσαλοί αγαπούν την μόδα και αναζητούν νέες εμπειρίες αγορών και διασκέδασης. Το Fashion City Outlet θα είναι ένας προορισμός που καλύπτει και τα δύο, συνδυάζοντας μοναδικές επιλογές, προσιτές τιμές και διασκέδαση σε μια τοποθεσία που είναι εύκολα προσβάσιμη, λίγα μόλις λεπτά από τη Λάρισα».

Ο κος Θάνος Ευθυμιόπουλος, επικεφαλής της Sonae Sierra στην Ελλάδα, σχολίασε σχετικά: «Ως εκπτωτικό κέντρο, το Fashion City Outlet αποτελεί ένα νέο είδος αγοράς για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους τουρίστες. Προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας, συμπληρωματική προς την τοπική αγορά. Είμαστε βέβαιοι πως η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει το Fashion City Outlet, όταν ανοίξει τις πόρτες του τον επόμενο μήνα».

Σχετικά με τη Sonae Sierra

Η Sonae Sierra (www.sonaesierra.com) είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών κέντρων. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε 12 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε πελάτες με διαφορετικά γεωγραφικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι βρίσκονται σε Πορτογαλία, Αλγερία, Βραζιλία, Κολομβία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Μαρόκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Ισπανία, Τουρκία και Τυνησία. Η Sonae Sierra έχει στην ιδιοκτησία της 46 εμπορικά κέντρα, τρέχουσας αξίας αγοράς περίπου 7 δισ. ευρώ, και διαχειρίζεται ή/και εκμισθώνει 81 εμπορικά κέντρα με μεικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 2,6 εκατ. τ.μ. και περίπου 9.300 καταστήματα. Η Sonae Sierra αναπτύσσει στην παρούσα φάση 16 εμπορικά κέντρα, 10 εκ των οποίων για λογαριασμό τρίτων. Η Sonae Sierra συνεργάζεται με περισσότερους από 20 θεσμικούς επενδυτές και διαχειρίζεται τέσσερα επενδυτικά κεφάλαια ακινήτων για μεγάλο αριθμό επενδυτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά με τη Bluehouse

Η Bluehouse (www.bluehousecapital.com) είναι μια εταιρεία επενδύσεων και ανάπτυξης ακίνητων, με δραστηριότητα που επικεντρώνεται στις αγορές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Συγκεκριμένα, η Bluehouse έχει παρουσία στην Ελλάδα, την Τσεχία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, καθώς και στην Κροατία, τη Σερβία και την Κύπρο. Η Bluehouse ιδρύθηκε το 2004 και έχει να επιδείξει ένα σημαντικό ιστορικό επενδύσεων στους κλάδους των εμπορικών κέντρων, γραφείων, βιομηχανικών και οικιστικών κτιρίων, με ενισχυμένη τοπική παρουσία στις χώρες όπου εκτείνεται το χαρτοφυλάκιο της. Στην Ελλάδα, το McArthurGlen Designer Outlet, ένα μοναδικό εμπορικό κέντρο με περισσότερα από 21.000 τ.μ. και 100 brands, εισήγαγε στην ελληνική αγορά την εμπειρία αγορών υψηλής αισθητικής, εφάμιλλης των πιο δημοφιλών διεθνών designer outlets.

Vlaxavia_2024.jpg

vamal.gif

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com