A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ FEEL THE ROCKS ΜΕ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ

E-mail Εκτύπωση

1a1a11Picsart

Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει το FEEL THE ROCKS 31/12 το τελευταίο βράδυ του χρό-νου Όσοι βρεθούν εκεί θα απολαύσουν...

μοναδικές γεύσεις, με εορταστικό μενού τεσσάρων πιάτων ένας από τους λόγους για να είστε το βράδυ του Σαββάτου 31 Δεκεμβρίου στο FEELTHEROCKS στην πλατεία Δημουλά της Καλαμπάκας! Ο υπέροχος χώρος ανοίγει της πόρτες του για να γιορτάσετε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με καλή LIVE μουσική και όση (χρυσόσκονη) χρειάζεται για να γίνει η βραδιά πιο λαμπερή.
Το FEELTHEROCKS φόρεσε τα γιορτινά του και με ένα πολύ ωραίο μουσικό σχήμα που αποτελείται από τούς : ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΠΟΎΚΑ (κιθάρα-φωνή) ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΤΩΝΑΚΗ (πλήκτρα-φωνή) και ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΥΡΑΚΗΣ (μπουζούκι) σας περιμένει στις 31 Δεκέμβρη να διασκεδάσετε απολαμβάνοντας καλό φαγητό η και το ποτό σας.
Επίσημα στρωμένα τα τραπέζια του FEELTHEROCKS περιμένουν εσάς και τους αγαπημένους σας για να απολαύσετε γεύσεις που φλερτάρουν με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας.
Όλες οι αισθήσεις ικανοποιούνται σε έναν χώρο που δεν απέχει από την οικογενειακή ατμόσφαιρα ενός ζεστού σπιτικού.
Το FEELTHEROCKS μας προτείνει μια πολύ ωραία βραδιά με αυθεντική φιλοξενία, ζεστή ατμόσφαιρα, ζωντανή μουσική δίπλα στο τζάκι και εορταστική διάθεση στην καρδιά της Καλαμπάκας "FEEL THE ROCKS" all day coffee bar restaurant.

Πλατεία Δημουλά Καλαμπάκα.
τηλ. 24320 79171 και κινητό 698 704 3245

Ζήστε τη μαγεία των εορτών, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με χαλάρωση απόλαυση & γαστρονομικές εμπειρίες.

Πλατεία Δημουλά Καλαμπάκα
τηλ. 24320 79171  κινητό 698 704 3245

1a1a11FEEL1

1a1a11FEEL2

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com