A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πρεμιέρα την Τετάρτη για το "Kαλάθι του Πάσχα". Ενισχυ-μένο με Αρνί και Κατσίκι

E-mail Εκτύπωση PDF

1a1a11apasxaaugaΤην Τετάρτη 5 Απριλίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα σούπερ μάρκετ το «Καλάθι  του Πάσχα» το οποίο θα πάρει τη θέση του «καλαθιού της Σαρακοστής»...

ενώ το «Καλάθι των νονών θα μπει στη δεύτερη εβδομάδα με αυξημένο των αριθμό των επιχειρήσεων παιχνιδιών που συμμετέχουν.

 

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξη, Άδωνι Γεωργιάδη, οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις είναι έτοιμες και το «καλάθι» που θα ισχύσει την περίοδο του Πάσχα θα είναι ενισχυμένο και με αρνί και κατσίκι τελικά, όπως επίσης και με τσουρέκι και σοκολατένιο αβγό.
«Κάναμε πολύ μεγάλη συζήτηση και με αρκετούς παραγωγούς αλλά και με τα σούπερ μάρκετ, για την τιμή που θα μπορούμε να έχουμε στο αρνί και το κατσίκι, το οποίο έχει πρωτόλεια αύξηση σε σχέση με πέρσι».
Ο στόχος όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης είναι η τιμή του αρνιού «να μείνει γύρω στα 10 ευρώ», επισημαίνοντας ωστόσο τη μικρή παραγωγή που υπάρχει φέτος αλλά και τις μεγάλες εξαγωγές που έγιναν για το Πάσχα των Καθολικών.
Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά τους τα παραδοσιακά κρεοπωλεία, όπως έχει επισημάνει o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kαταστηματαρχών Κρεοπωλών, Σάββας Κεσίδης, εμφανίζονται διατεθειμένοι εφόσον οι τιμές παραγωγού παραμείνουν στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας να «συμπιέσουν» το κέρδος τους για να πουλήσουν στους καταναλωτές στις περσινές τιμές την περίοδο του Πάσχα.
Την προσεχή Πέμπτη μάλιστα προγραμματίζουν κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με φορείς των κτηνοτρόφων με θέματα που θα αφορούν στο πασχαλινό τραπέζι.
Περισσότερες επιχειρήσεις στο «καλάθι των νονών»
Σε ό,τι αφορά το «καλάθι των νονών» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα με 29 αλυσίδες, ήδη έχουν αυξηθεί οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό φτάνοντας τις 34.
Τα συνολικά προϊόντα που περιλαμβάνονται στις λίστες ξεπερνούν τους 1.500 κωδικούς, μεταξύ των οποίων παιχνίδια, λαμπάδες και σοκολατοειδή.
Υπενθυμίζεται ότι στο «Καλάθι των νονών» συμμετέχουν υποχρεωτικά αλυσίδες με ετήσιο τζίρο άνω του 1.000.000 και εθελοντικά όσες μικρότερες επιθυμούν ενώ θα διαρκέσει έως το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.
cnn.gr

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com