A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

1Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΟΥΦΑΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΡΙ-ΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ

E-mail Εκτύπωση

1a1a11agiorti troufas 1Πολλές χιλιάδες  μερίδες με  τρούφες και μανιτάρια, πρόκειται να δοθούν δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες της 1ης Πανελλή-νιας Γιορτής Τρούφας, το Σάββατο 10 Ιουνίου το βράδυ. ...

Όλη η Πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα θα μετατραπεί, εκείνη την ημέρα, σε μια τεράστια κουζίνα, όπου περίπου 30 σεφ θα μαγειρεύουν τρουφομανιταροεδέσματα. Αν λάβουμε υπόψη ότι σε προηγούμενες Γιορτές Μανιταριού, που διοργάνωνε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, περνούσαν πάνω από 10.000 άτομα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και φέτος.
Το μαγείρεμα έχει αναλάβει και το προσφέρει το Τμήμα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Δότσιο Αδάμο, ενώ σημαντικότατη είναι η προσφορά και η συμβολή, στην προετοιμασία και την εκτέλεση, του catering ΑΙΓΛΗ, που εδρεύει στη Λάρισα.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προσφορά της OΛΥΜΠΟΣ (τυριά, βουτυρά), των Μανιτάρια Κεχαγιά και Μανιτάρια Δίρφυς,της Voliotis Family (ελαιόλαδο), της ΑΓΡΟΖΥΜΗ (ζυμαρικά),των NicoLazaridi και Τσιλιλής (κρασιά), της Αγαπητός (σοκολάτες), της Αρτοποιίας Βαβίτσας (πίτες) και των ζαχαροπλαστείων Ανανάς, Δρούγκας, Κυβέλεια, και Ρόμπος.
Επίσης, σημαντική είναι και η συμβολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας Naougusta, ο οποίος προσφέρει μερικούς τόνους φρούτα, ενώ η ΚΛΙΑΦΑΣ προσφέρει τα αναψυκτικά και τα νερά ΘΕΟΝΗ θα ξεδιψάσουν τους επισκέπτες.
Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους συμπαραστάτες και τους αναφέρουμε ενδεικτικά, αφού θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση όλων εκείνων που θα συμβάλουν στην επιτυχία της Γιορτής. Η αναφορά τους εδώ γίνεται για να αναδείξουμε τη μεγάλη υποστήριξη που υπάρχει σε ένα εγχείρημα που είναι βέβαιο ότι δημιουργεί προστιθέμενη αξία στην περιοχή.

1a1a11agiorti troufas 2

1a1a11a giorti troufas 3

1a1a11agiorti troufas 4 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com