A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

29 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ergaΕπαναπροκηρύσσονται 27 θέσεις ΔΕ ημερησίων φυλάκων και 2 ΔΕ Νυχτοφυλάκων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Πολιτισμό στους Νομούς Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Η διάρκεια της σύμβαση, που προβλέπεται να αρχίσει εντός του Ιουνίου 2013, θα λήγει στις 31/12/2013. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν:
Στο Νομό Λάρισας: 4 ημερήσιοι φύλακες, 2 νυχτοφύλακες,
Στο Νομό Τρικάλων: 7 ημερήσιοι φύλακες
Στο Νομό Καρδίτσας: 18 ημερήσιοι φύλακες
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ανέργους έως 35 ετών, εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ, ενώ η επιλογή τους θα γίνει με αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης, που συνυπολογίζει το εισόδημα των υποψηφίων και ελέγχεται εξ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ. Τα απαιτούμενα προσόντα είναι περιληπτικά: α) πτυχίο ή δίπλωμα Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας ή Φύλακα Μουσείων ή β) Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και σχετική εμπειρία 5 μηνών ή γ) Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας. Η μέτρια γνώση ξένης γλώσσας είναι υποχρεωτική για τους Ημερήσιους Φύλακες .
Μια ακόμα μεγάλη προσπάθεια του Δικτύου «Περραιβία» για τη μείωση της ανεργίας ,ιδιαίτερα των νέων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε συνεργασία του Δικτύου με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού ,μέσα από το καινούριο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά στον πολιτισμό, απασχολώντας πανελλαδικά περί τους 1.650 ανέργους.
Το "Δίκτυο Περραιβία" ,με έδρα την Ελασσόνα ,είναι από τις πρώτες μη κυβερνητικές οργανώσεις που επιλέχτηκαν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα αυτό και απασχολεί ήδη 87 νέους με 7μηνες συμβάσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία των Νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας με Συμπράττοντες Φορείς τις Εφορείες Αρχαιοτήτων ΙΕ' ΕΠΚΑ, 7η ΕΒΑ, ΛΔ' ΕΠΚΑ και 19η ΕΒΑ . Τον συντονισμό του προγράμματος έχει αναλάβει η Ειδική Υπηρεσία Πολιτισμού και Τουρισμού του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η 10ήμερη περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά εντός των ημερών και θα κοινοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση. Οι φύλακες θα απασχοληθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία αρμοδιότητας των Εφορειών Αρχαιοτήτων, με αντικείμενο εργασίας τη φύλαξη των χώρων και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια επισκέψεων και εκδηλώσεων σε αυτούς.
Η προκήρυξη των θέσεων, μαζί με το έντυπο της αίτησης και αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του "Δικτύου Περραιβία" www.diktioelassonas.gr, στα γραφεία του δικαιούχου (Πληροφορίες κ. Μπόλη Μάγδα 24930-24222) , στα δημοτικά καταστήματα των δήμων, στους οποίους θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα, και τα γραφεία του ΟΑΕΔ, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους.
Το αντικείμενο των εγκριθέντων πράξεων που υλοποιεί το "Δίκτυο Περραιβία" είναι η "Φύλαξη, ανάδειξη και βελτίωση της προσβασιμότητας αρχαιολογικών και μουσειακών χώρων στις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας".

Thessalianews

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com