A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συνελήφθη στην Καρδίτσα 37χρονος για κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η.

E-mail Εκτύπωση PDF

xalkos-1Μετέφερε με ρυμουλκούμενο τρέιλερ (13) τσουβάλια με (800) κιλά χαλκού προερχόμενα από καλώδια του δικτύου της Δ.Ε.Η., πηνία και εννέα μετασχηματιστές, οι οποίοι αφαιρέθηκαν προχθές από στύλους της Επιχείρησης σε γεωργικές εκτάσεις της Καρδίτσας

Στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστικά περιβλήματα - μονώσεις ηλεκτρικών καλωδίων, συνολικού βάρους (120) κιλών, από τα οποία είχε αφαιρεθεί ο χαλκός

Η συνολική ζημία που υπέστη η Δ.Ε.Η. από την κλοπή των μετασχηματιστών ανέρχεται στα 49.500 ευρώ

Επιπλέον, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης έως 100 κιλά, διαρρηκτικά εργαλεία και ένα (1) ιδιόχειρο σημείωμα με (16) αριθμούς που παραπέμπουν στο βάρος του χαλκού και την αξία του

Συνελήφθη προχθές (03-06-2013) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο 4ο χλμ. της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Λαμίας τον 37χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του, το οποίο ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν. Από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, δεκατρία «τσουβάλια» με χαλκό, βάρους (800) κιλών, προερχόμενο από μετασχηματιστές, πηνία και καλώδια του δικτύου της Δ.Ε.Η., τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η. Καρδίτσας.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη με το ρυμουλκούμενο τρέιλερ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης έως 100 κιλά, διαρρηκτικά εργαλεία για την αποξήλωση και διάλυση των μετασχηματιστών (κατσαβίδια, μεταλλικό σφυρί, οικοδομικό εργαλείο - σκύλα), ένα ιδιόχειρο σημείωμα με αριθμούς, που παραπέμπουν στο βάρος του χαλκού και την αξία του, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

xalkos-2Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν πλαστικά περιβλήματα - μονώσεις ηλεκτρικών καλωδίων, συνολικού βάρους (120) κιλών, από τα οποία είχε αφαιρεθεί ο χαλκός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του αποκόλλησαν προχθές από στύλους της Δ.Ε.Η. εννέα μετασχηματιστές σε γεωργικές εκτάσεις της Καρδίτσας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους την ανευρεθείσα ποσότητα χαλκού, την οποία ο 37χρονος θα διέθετε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων.

Η συνολική ζημία που υπέστη η ΔΕΗ από την κλοπή των μετασχηματιστών ανέρχεται στα 49.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com