theoni.jpg   

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εμείς δεν θέλουμε να ...Αλλάξουμε !

E-mail Εκτύπωση PDF
makrigianisΗ Ευρώπη και οι κάτοικοί της διαλύονται και εμείς χαζοπαζαρεύουμε !

Ξαφνικά γεμίσαμε μαθητευόμενους μάγους με όραμα την εικόνα του Τσε και δίνουν οδηγίες για Ομάδες κρούσης καπεταναίους, εκτελέσεις και σαμποτάζ εναντίον των κατοχικών λέει δυνάμεων !

Όταν εμείς δεν έχουμε καμιά μα καμιά διάθεση να αλλάξουμε, ενώ απαιτούμε να αλλάξει όλη η Ευρώπη και να μας ταΐζει χωρίς να δουλεύουμε έχουμε χάσει πια κάθε μέτρο !

Δεν μας φταίει κανείς μα κανείς, όταν άπαντες οι κρατικοδίαιτοι και μη ,οι φοροφυγάδες και μη ,οι επαγγελματίες πολιτικοί και πολιτικάντηδες δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε για να μπορούν επιβιώσουν αυτοί και όχι εμείς !

Υπάρχει περίπτωση να θέλει ο φοροφυγάδας δικηγόρος ,γιατρός ,μεγαλοαγρότης να θέλει να αλλάξει το υπάρχον σύστημα ; Υπάρχει περίπτωση να θέλει ο διορισμένος απο αγράμματους φοιτητές ,Πρύτανης να θέλει να αλλάξει και χάσει την θεσούλα του ,που στο όνομα της δημοκρατίας αρνείται τον έλεγχο τους Κράτους που τον χρηματοδοτεί ;

Γιατί να θέλει ο λαουτζίκος να αλλάξει το υπάρχον σύστημα όταν μπορεί το αγράμματο βλαστάρι του (σπουδαγμένο ) στην Βουλγαρία να το διορίσει στο Ελληνικό δημόσιο ίσως και ποιο πάνω από τους φοιτητές που σπουδάζουν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια;

θέλει να αλλάξει το σύστημα ο μεγαλοαγρότης και συνδικαλιστής που έφαγε το ΦΠΑ των αγροτών και πήρε έξτρα επιδοτήσεις σε βάρος όλων μας ;

Θέλει να αλλάξει το σύστημα ο μεγαλοεργολάβος και να να έρθει ένας άμεμπτος ; μα πώς θα καταφέρνει χωρίς να λαδώνει τον διορισμένο δημόσιο υπάλληλο να βάλλει χέρι στην περιουσία του δημοσίου ;

Όχι Πατριώτες εμείς δεν θέλουμε να αλλάξουμε δεν θέλουμε αξιοκρατία ούτε ένα κράτος δικαίου ,ελέγχων και ελεγχόμενο

Θέλουν τα κόμματα να αλλάξει το σύστημα ;μα σε αυτό στηρίζεται στους διορισμούς και στα ρουσφέτια θα έχουν πιστεύεται εσείς ρόλο οι σημερινοί πολιτικοί και πολιτικάντηδες ;

Η πατρίδα χάνεται συμφωνούμε όλοι αλλά θέλουμε να αλλάξουν όλοι οι άλλοι και όχι εμείς ...Αυτά όμως τελείωσαν !

Τώρα αποφάσισαν κάποιοι να ακολουθήσουν τον Σύριζα γιατί τον αγαπήσαμε ξαφνικά ; ¨όχι βέβαια αλλά βλέποντας κάποιοι πολιτικοί ότι δεν πάει άλλο προσπαθούν να αλλάξουν κάπως τα κόμματα τους , αμέσως οι κρατικοδίαιτοι και χωρίς καμιά ιδεολογία βέβαια αλλά για το τομάρι τους μόνο, που δεν επιθυμούν να δουλέψουν ανακάλυψαν τον Σύριζα και τις δεκατρείς συνιστώσες κάποια από αυτές δικαιολογεί το βόλεμα του !

Στο 2012 κάποιοι επιθυμούν ξανά Νοσοκομεία που να διοικούνται από Δ.Σ εργαζομένων τεμπέληδων και κομματικών επιθεωρητών ...Βολεύονται έτσι όμως και οι γιατροί με το φακελάκι !

Κάποιοι ονειρεύονται την Ελλάδα με τα Στεγαστικά Δάνεια στα ύψη και τις υπηρεσίες με καλές συγκοινωνίες αλλά Βουλγαρία και Αλβανία του περασμένου αιώνα .

Ποιος φταίει όμως για αυτό και την σημερινή ακυβερνησία ; και ποιος έφτασε στο κατώφλι της εξουσίας της χώρας κάποιο παιδάκι με αερολογίες γενικολογίες και τσαμπουκάδες με οργισμένους αριστερούς που δεν πρόλαβαν να φάνε και αυτοί ή δεν έφαγαν αρκετά !

Πρώτα από όλα ο Πρόεδρος της Ν.Δ ...Από την πρώτη στιγμή της εκλογής του ο Σαμαράς ποδάριζε και ζητούσε εκλογές ήθελε βλέπεις να γίνει Πρωθυπουργός τρομάρα του . ζητούσε εκλογές ακόμη και όταν άρχισε η πτώση του γιατί μερικοί από τα στελέχη του δεν μπορούσαν να είναι πολίτες αλλά ήθελαν και βουλευτικά αξιώματα ...Γεννήθηκαν με το κοκαλάκι της νυχτερίδας !

Φταίει ο Βενιζέλος με το αλαζονικό του ύφος που έβαζε χαράτσια και πιέζοντας συνεχώς τους μισθούς των Δημόσιων υπαλλήλων και βάζοντας απέναντι τις διάφορες κοινωνικές ομάδες τις κατέστρεψε όλες .

Φτωχύνανε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ,μήπως πλούτισε το Κράτος ; Τι κατάφεραν οι άσχετοι και αγράμματοι σύμβουλοί του ;

Απολύτως τίποτε ,ποιος μωρέ θα αγοράσει τα σπίτια των εργολάβων όταν ο δημόσιος υπάλληλος έχει μείωση πάνω από 50% του μισθού του και καθημερινά βρίσκεται με ψυχολογία στο ναδίρ ;

Πως θα βρει δουλειά ο ιδιωτικός υπάλληλος όταν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ; Γίνεται κάποιο έργο χτίζεται κάποιο συγκρότημα ; Μα και αυτός που έχει κάποια χρήματα στην άκρη δεν έχει την απαιτούμενη ψυχολογία να επενδύσει αλλά κρατάει πισινή

Πληρώνουν οι Έλληνες στα νοσοκομεία αλλά όχι οι λαθρομετανάστες μήπως έχουν περισσότερα αναλώσιμα τα νοσοκομεία ;

Μήπως κρατώντας τον ΟΣΕ και τα ελλείμματα του και κάνοντας κοινωνική πολιτική με μισθούς χιλιάδων ευρώ σε κομματόσκυλα τι καταφέραμε ;

Αυτό που ονειρεύεται να κάμει και ο Σύριζα αλλά αυτά πλέον πάπαλα δεν υπάρχουν ούτε στους Έλληνες που στέγνωσαν πια , αλλά και οι κουτόφραγκοι δεν πρόκειται να δώσουν τα λεφτά τους και εμείς να έχουμε την απαίτηση να τα φάμε χωρίς να τα επιστρέψουμε !

Τι πρέπει να γίνει αύριο ; Κυβέρνηση Εθνικής ευθύνης να βάλουμε μόνο τεχνοκράτες χωρίς πολιτικούς ,χωρίς πρώην υπουργούς και βουλευτές ,Χωρίς να εξαρτώνται από την ψήφο και τον εκβιασμό ...Να βάλουμε τις βάσεις να σταθεροποιήσουμε την οικονομία να βάλουμε μπροστά την μηχανή και να μην έχει ο κάθε κομματικός τεμπέλης καταφύγιο στο κόμμα του !

Ξήλωμα όλων των παλιών πολιτικών να πάνε όλοι μα όλοι στο σπίτι τους έχουμε και νέους οικονομολόγους και νέους επιστήμονες να πάρουν το κράτος στα χέρια τους !

Μας προκόψανε οι άσχετοι και οι ατζαμήδες των πολιτικών γραφείων !

Δεν βλέπουμε τον Εθνικό κίνδυνο που απειλεί όχι μόνο τα νησιά μας και τις διάσπαρτες πέτρες τους Αιγαίου αλλά την ίδια την ύπαρξη μας μας με την εκμετάλλευση του πλούτου μας και το τέλος της μιζέρια μας ...Κάπου να είμαστε αυτάρκεις !

Αν αύριο κλείσουν να σύνορα όπως μας απειλούν δεν θα έχουμε να φάμε ,δεν παράγουμε τίποτε ,δεν έχουμε στάρι ,δεν έχουμε λαχανικά δεν έχουμε κρέας πρέπει να να γονατίσουμε ;όχι βέβαια να το κάνουμε και εμείς Πατριώτες

Το έκανε η Ιταλία γιατί όχι εμείς ;

Διαφορετικά αλίμονο στα παιδιά μας ...Γιατί εμείς έχουμε κάψει την κάπα μας !

Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

ABRAMOPOYLOS_256X214.gif

antalaktika1.jpg 

KDAP_256X214.gif

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com