A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

E-mail Εκτύπωση PDF

poeΤο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε, αποχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

από κάθε εκλογική εργασία έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, 16 και 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, αντιδρώντας στο μη καθορισμό αξιοπρεπούς ειδικής εκλογικής αποζημίωσης για όσους απασχοληθούν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Για ακόμη μία φορά, επιχειρείται οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να καταστούν «όμηροι» μιας πολιτικής μεθόδευσης και καταδικαστέας τακτικής εκ μέρους της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών. Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει αποφασισμένη να προασπίσει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί τον ευτελισμό του ρόλου και της προσφοράς του κλάδου στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Πόσο μάλλον, όταν η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έδειξε καλή διάθεση και έγκαιρα έθεσε στον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών κ. Αντώνη Μανιτάκη το θέμα της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης, καταθέτοντας του συγκεκριμένη πρόταση, ζητώντας άμεσα απάντηση. Η πρόταση ήταν να καθοριστεί μία αξιοπρεπής αμοιβή για όσους συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου 2012, αντί της κοροϊδίας των 97,00 ευρώ μεικτά που δόθηκαν για τρείς (3) ημέρες εργασίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είχε εκφράσει στον κ. Αντώνη Μανιτάκη την πρόθεση της, σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατός ο καθορισμός μιας αξιοπρεπούς εκλογικής αποζημίωσης, να εργασθούν αφιλοκερδώς οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, με την προϋπόθεση ότι και οι άλλοι εμπλεκόμενοι κλάδοι θα εργασθούν  «τσάμπα» και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να μπουν στο Δημόσιο Ταμείο και να αξιοποιηθούν προς όφελος του δοκιμαζόμενου από την οικονομική κρίση Ελληνικού Λαού.

Παρά την παρέλευση 15θημέρου από τη συνάντηση και την υποβολή της πρότασης στον κ. Μανιτάκη, και ενώ πλησιάζουν οι εκλογές, κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών αδιαφορούν, εμπαίζουν, χρονοτριβούν και κινούνται στα χνάρια της απαράδεκτης τακτικής που ακολουθήθηκε παραμονές των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, κρατώντας «ομήρους» χιλιάδες εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ε, αυτή την φορά δεν θα τους περάσει…

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com