A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πανηγυρικές εκδηλώσεις στην Καστανιά για την Αγία Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

kastaniaΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδα και πολιούχου της Καστανιάς Καλαμπάκας στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγία Σωτήρα), το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουλίου 2015 και ώρα 18:00,σε μία προσπάθεια αναβίωσης ωραίων εθίμων αλλοτινών καιρών, θα εμφανιστούν με τοπικές, παραδοσιακές ενδυμασίες, τα χορευτικά τμήμα του Μορφωτικού και Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς << Ο ΣΤΙΝΟΣ>>. Συμμετέχουν παιδιά και νέοι της Καστανιάς, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα εμφανιστούν και το χορευτικό τμήμα των γυναικών του χωριού. Ως είθισται δε, στο χορό κατόπιν, με την συνοδεία πάντα ζωντανής δημοτικής ορχήστρας, μπορούν να συμμετέχουν άπαντες οι παρευρισκόμενοι.
Σε όλες αυτές της πανηγυρικές εκδηλώσεις, που έχουν αφετηρία την γιορτή της μνήμης της Αγίας Παρασκευής και της πανηγυρικές λατρευτικές, εκκλησιαστικές, ακολουθίες που θα λάβουν τον ομώνυμο Ναό της Καστανιάς, είναι ευπρόσδεκτοι οι πάντες.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο πρόεδρος
Σωτήρης Δημητρούλης

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com