A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τα Σκόπια προκαλούν και πάλι

E-mail Εκτύπωση PDF
skopiaΤο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων διεξάγει ένα απίστευτα προκλητικό "γκάλοπ", με αφορμή τα αυτοκόλλητα που κολλάνε οι ελληνικές αρχές στις πινακίδες των αυτοκινήτων που μπαίνουν στη χώρα από τα Σκόπια.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που θέτει το πρακτορείο είναι η εξής: Τι αυτοκόλλητα πρέπει να βάζει η «Μακεδονία», στα ελληνικά αυτοκίνητα που εισέρχονται στην χώρα;

Οι επιλογές είναι οι παρακάτω:

α. Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία

β. Σύγχρονη Πτωχεύσασα Ελληνική Δημοκρατία

γ. Νότια Μακεδονία

δ. Νομισματικό προτεκτοράτο της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης

ε. Γερμανική επαρχία της Ελλάδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απάντηση που κερδίζει μέχρι στιγμής είναι η "Πρώην Οθωμανική Ελληνική Δημοκρατία".

Το «γκάλοπ» έρχεται ως συνέχεια των χθεσινών προκλητικών δηλώσεων του πρωθυπουργού κ. Γκρουέφσκι, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του επεσήμανε πως «η Ελλάδα ασκεί πολιτική γενοκτονία εναντίον μας. Αυτό που κάνει η Ελλάδα αφορά τη μοίρα των ανθρώπων, παρεμποδίζει την ένταξή μας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και όλα τα οφέλη που μπορούμε να έχουμε». Ο κ. Γκρούεφσκι, σημείωσε επίσης ότι με δεδομένο το πολιτικό παρελθόν του κ. Α. Σαμαρά πάνω σε αυτό το ζήτημα, δεν περιμένει πολλά από αυτόν.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει πως «οι προσβλητικές εξαλλοσύνες αξιωματούχων των Σκοπίων , και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα, ασφαλώς δεν αποτελούν καλό σύμβουλο για τη δημιουργία κατάλληλου κλίματος προς επίτευξη αμοιβαία αποδεκτής λύσης».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γρηγόρης Δελαβέκουρας επισημαίνει πως διαχρονική επιθυμία της Ελλάδας είναι η ταχεία επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, όμως, υπογραμμίζει πως δηλώσεις σαν αυτές του Νίκολα Γκρούεφσκι υπονομεύουν τις διμερείς σχέσεις.

dailynews24

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com