A1.jpg                 A_2.jpg                                                        street2.jpg

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

kalampakaD

Εκτός STUDIO το Ρ/ ΣΤΑΓΩΝ τη Δευτέρα 31-12-2012

E-mail Εκτύπωση

stagonΣτο χώρο της Πλατείας «Ρήγα Φεραίου» της Καλαμπάκας , θα βρεθεί το Ρ/ «ΣΤΑΓΩΝ» την ερχόμενη Δευτέρα παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου θα μεταδώσει ζωντανά την πρωινή εκπομπή.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampakaA

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι στις 01/01/2013, θα μεταδοθεί η ραδιοφωνική εκπομπή « οι 4 εποχές του ΑLFA » από το ραδιόφωνο ALFA 9,89 και ώρα 13,00 έως 14,00 το μεσημέρι

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

mitropolΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ την Κυριακή 30 του μηνός Δεκεμβρίου θα  λειτουργήσει  στον Ι. Ναό  Αγ. Κων/νου και Ελένης  Καλαμπάκας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

enosiΟ βουλευτής της Ν.Δ. Ν.Τρικάλων, κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε την Πέμπτη 27 Δεκ. 12, τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, προκειμένου να ευχηθεί στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ Τρικάλων για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επί της ευκαιρίας συζήτησε μαζί τους τις τελευταίες εξελίξεις για τη σύσταση του νέου Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων στα πλαίσια της εφαρμογής των διατάξεων του Ν. 4015/ 2012.

Ένταση στο Δ.Σ. Καλαμπάκας Απείλησε να αποχωρίσει ο Δήμαρχος

E-mail Εκτύπωση

dsAΈνταση δημιουργήθηκε στην έναρξη της συνεδρίασης του, όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Παπαγιαννούλας Βαγγέλης αναφέρθηκε στους λόγους που τον ανάγκασαν να ανεξαρτητοποιηθεί, ώστε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του, κατηγορώντας το Δήμαρχο κ. Σακελλαρίου Δημήτρη, για πολιτική αναξιοπιστία.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΟ Πρόεδρος κ. Βασίλης Γιαγιάκος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Επιμελητηρίου Τρικάλων σας εύχονται ολόψυχα χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2013.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητρόπολης ΣΤΑΓΩΝ και ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

Έψαλε η χορωδία «ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ»

AΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος την Κυριακή το απόγευμα.

Η Καλαμπάκα έλκει τους χρυσοθήρες

E-mail Εκτύπωση
xrisosΜε 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη, πραγματοποιείται την ερχόμενη Πέμπτη 27-1-2013 στις 2 το μεσημέρι, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Στα θέματα υπάρχει και το αίτημα των Ιωάννη Κόντου και Χρήστου Θεοχάρη για παραχώρηση άδειας επέμβασης για ανεύρεση θησαυρού...

Τα πνευματικά Χριστούγεννα των Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

meteora"Απάντηση" σε όσους επισκέπτες αναζητούν το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων δίνουν τα Μετέωρα, ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, σύμφωνα με την UNESCO, σίγουρα το σημαντικότερο της Θεσσαλίας και το δεύτερο- μετά το Άγιον Όρος -μοναστηριακό κέντρο στην Ελλάδα.

Στις ιερές μονές της περιοχής, το χαρμόσυνο γεγονός της ενσάρκωσης, εορτάζεται με ύμνους σ

Σελίδα 417 από 463

 vamal.gif

Vlaxavia_2024.jpg

street_ok.jpg

Faltakas_256.jpg

gkekas1_Αντιγ.jpg

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

aliagas_copy.jpg

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com