A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

mitropolitisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ θα λειτουργήσει ή χοροστατήσει την Κυριακή 2 του μηνός στον I. Ναό Αγ. Αθανασίου Θεόπετρας. Τη Δευτέρα 3 του μηνός το βράδυ στην I. Μονή Ρουσάνου και Τρίτη πρωί στον I. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Την Τετάρτη βράδυ στην I. Μονή Αγ. Νικολάου Αναπαυσά και Πέμπτη πρωί στη Βασιλική.

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

E-mail Εκτύπωση

founΣυνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-11-2012) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 18 ετών και ένας 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους δύο (2) γραμμαρίων.

Με επιτυχία τα μαθήματα αναρρίχησης από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

FAMΆρχισαν τα μαθήματα εκπαίδευσης , της Σχολής Αναρρίχησης στον (Ε.Ο.Σ.Κ.) με τους καλύτερους οιωνούς. Αυτό οφείλεται στον μεγάλο αριθμό εκπαιδευομένων ( 36 ) αθλητές-αναρριχητές που δηλώσανε συμμετοχή.

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 12 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας.

E-mail Εκτύπωση

SXOLIOΤην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας επισκέπτεται το πρόγραμμα «Πλοήγηση στον Κόσμο» της COSMOTE, για σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Μέσω του προγράμματος και σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμπάκας, 12 Δημοτικά σχολεία χωριών της περιοχής αποκτούν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

ΟΑΕΔ: 12 προγράμματα απασχόλησης

EPIXIRIMATIKAΔώδεκα προγράμματα απασχόλησης και δύο προγράμματα κατάρτισης του ΟΑΕΔ παραμένουν ανοικτά προς υποβολή αιτήσεων. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΕΔ, πρόκειται για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση

kalampakalogoΜε την συμπλήρωση 100 χρόνων από την διεξαγωγή των νικηφόρων Βαλκανικών πολέμων 1912 - 1913, ο Δήμος Καλαμπάκας, οργανώνει και σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση μνήμης με θέμα:

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2012-2013

E-mail Εκτύπωση

DIMkΤρίτη 18 Δεκεμβρίου 18:00- Δημοτική βιβλιοθήκη

Εκδήλωση: Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 18:00 - Πολιτιστικό κέντρο Δήμου

Εκδήλωση της Σχολής χορού "Χορός και Έκφραση" της κ. Δήμητρας Κανάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας – "Το χαμένο φλουρί"

Υποψήφιος για βράβευση ο μεταπτυχιακός (master) Καλαμπακιώτης Άκης (Στέργιος) Ζαχαράκης

E-mail Εκτύπωση

AkisAΟ συμπολίτης μας νέος, Άκης Ζαχαράκης ,γιός του γνωστού γιατρού της πόλης μας Αθανασίου Ζαχαράκη, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του σαν Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης ),προχώρησε σε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο  CITY UNIVERSITY of London, για Energy and Environment Technology and Economics MSc (Master in Science).

Τέλη κυκλοφορίας στη Συνεταιριστική

E-mail Εκτύπωση

TthesaliasΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ανακοινώνει ότι και φέτος μπορείτε να εξοφλείτε τα τέλη κυκλοφορίας μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την Θεσσαλία. Το μόνο που χρειάζεται για την πληρωμή τους είναι να γνωστοποιήσουν οι πελάτες τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου / μοτοσυκλέτας / φορτηγού και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του και εμείς θα αναλάβουμε την εκτύπωση του σχετικού ειδοποιητηρίου, χωρίς να χρειασθεί από μέρους των πελατών η αναζήτηση του εντύπου πληρωμής των τελών κυκλοφορίας από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Μαθητές επισκέφτηκαν επιχειρήσεις της περιοχής

E-mail Εκτύπωση

sxolioAΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της ανάπτυξης διακρατικών συνεργασιών συμμετέχει ως εταίρος στο διακρατικό πρόγραμμα Lifelong Learning, με ακρωνύμιο «Big Foot» και τίτλο «Προσέγγιση Γενεών σε Απομονωμένες Ορεινές Περιοχές», σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του νομού Τρικάλων πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ασπροκκλησιάς (γλυκά του κουταλιού), στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ρόμπου (παραδοσιακός φαρσαλινός χαλβάς) και σε παραδοσιακό «καζαναριό» (αποστακτήριο τσίπουρου στην Κρηνίτσα).

Σελίδα 420 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com