A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Συμμετοχή σε εκδηλώσεις προβολής τοπικών προϊόντων της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

periferiaΑπό την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να συνδέσει τον Πρωτογενή και τον Δευτερογενή Τομέα με τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, σχεδιάζονται σειρά εκδηλώσεων στις οποίες η Περιφέρεια Θεσσαλίας προτίθεται να συμμετάσχει.

Στην 20η Διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μόσχα η Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

tourismosΣτην 20η Διεθνή έκθεση τουρισμού "Ταξίδια και Τουρισμός" - ΜΙΤΤ 2013– που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στον εκθεσιακό χώρο IEC "Expocentre" από 20 έως 23 Μαρτίου.

12 νέα ασθενοφόρα οχήματα για Κέντρα Υγείας της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos1Κώστας Αγοραστός: «Αναβαθμίζουμε τις ανάγκες διακομιδής και επείγουσας φροντίδας»

Δώδεκα νέα ασθενοφόρα προμηθεύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Συγκεκριμένα με την ένταξη της πράξης αυτής στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας επιτυγχάνεται η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός του στόλου των ασθενοφόρων οχημάτων για δώδεκα (12) Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας, βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΛΑΡΙΣΑ:ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΟΥ ΚΙΛΟΥ ΚΟΚΑΙΝΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

kokaini-1Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από μισό κιλό κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (770) ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ιδιόχειρες σημειώσεις και έγγραφα τραπεζικών συναλλαγών

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomia-1Σήμερα (16-03-2013) και ώρα 09.30 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη Λάρισας επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θανόντων στο καθήκον αστυνομικών.

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos-1Επί τάπητος όλα τα έργα και μελέτες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων Υπουργείου Υποδομών στη Θεσσαλία

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα έργα αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων Υπουργείου Ανάπτυξης –Ανταγωνιστικότητας – Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων, είχε ο Γενικός Γραμματέας κ. Στράτος Σιμόπουλος με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κ. Μέγας, αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο του Υπουργείου όσο και της Περιφέρειας, εξετάστηκαν αναλυτικά τα μεγάλα δημόσια έργα σε όλη τη Θεσσαλία και η πορεία υλοποίησής τους.

Επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

mixalakisΤη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, επισκέφθηκε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Μιχαλάκης, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Μηνιαία δραστηριότητα της Γ. Α. Δ. Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

gadΚατά τη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά (336) άτομα και ειδικότερα:

Συνελήφθη 54χρονος για καλλιέργεια κάνναβης και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών

E-mail Εκτύπωση PDF

kanaviΚατασχέθηκαν συνολικά εξήντα εννέα (69) φυτά κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε ο συλληφθείς σε φυτώριο που βρέθηκε στην οικία του

Συνελήφθη χθες (06-03-2013) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ένας 54χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και αντίσταση σε βάρος αστυνομικών.

Τεχνική σύσκεψη για το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosAΚώστας Αγοραστός: «Περάσαμε από την παραγωγή μετάθεσης ευθυνών στην παραγωγή έργων, με μετρήσιμα αποτελέσματα και οφέλη για τους πολίτες της Θεσσαλίας»

Σελίδα 46 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com