A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Σύσκεψη περιφερειάρχη με τα στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά, που κάνουμε για να υπάρξουν απτά αποτελέσματα στην κοινωνία και την τοπική οικονομία»

Μηνιαία δραστηριότητα υφισταμένων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας.

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΚατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 2013, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων δικαιοδοσίας μας, καταγράφηκε η κάτωθι δραστηριότητα:

Συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας με την Turkish Airlines

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Συνεργαζόμαστε για το άνοιγμα της Θεσσαλίας σε νέες αγορές»

Η απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας εγκαινιάστηκε σήμερα μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της αεροπορικής εταιρίας Turkish Airlines.

Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

thessaliaΑπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, από σήμερα (06-02-2013) και ώρα 13.45 μέχρι την Παρασκευή (08-02-2013) και ώρα 13.45,

Άγνωστοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΟι δράστες προσποιούμενοι τους λογιστές συγγενικού της προσώπου, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (1.950) ευρώ

118 εποχικοί σε Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasiaΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη118 ανέργων με 7μηνες συμβάσεις για τους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων μέσω του κοινωφελούς προγράμματος «Δίκτυο Περραιβία» και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosAΟμόφωνο «όχι» των φορέων στην μεταφορά του τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών από τη Λάρισα στη Λαμία

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Ιανουάριος 2011 – Δεκέμβριος 2012

agorastos-1Αγαπητοί Θεσσαλοί,

Πριν από δύο χρόνια οι πολίτες της Θεσσαλίας μάς εμπιστεύθηκαν για να διαχειριστούμε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, μέσα από τη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», η οποία, όπως διακήρυσσε η κυβέρνηση, επρόκειτο να επαναθεμελίωσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να καθιερώσει για πρώτη φορά το θεσμό της Αιρετής περιφέρειας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΧθες (31-01-2013) το πρωί, μαθητές της Β' τάξης του Τμήματος Ηλεκτρονικής του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους, επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, στο πλαίσιο ειδικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

periferiaΕιδική συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της διετίας 2011-2012 πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ.

Σελίδα 48 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com