A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

1η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών για επαγγελματίες

E-mail Εκτύπωση PDF

trofimaΜε ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της πρώτης έκθεσης για τους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών FOODEX 2012 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 7-8-9 Δεκεμβρίου 2012.

Κόλαση φωτιάς – Εκκενώθηκαν 4 οικισμοί στα Χανιά – Καίνε δύο μέτωπα στην Πάτρα

E-mail Εκτύπωση PDF
FOTIAA- Κάηκαν αγροικίες στα Παπαδιανά των Χανίων

- Συναγερμός σε όλη την Κρήτη λόγω καιρού

- Σε Δρέπανο και Πλατάνι η μάχη με τις φλόγες στην Πάτρα

- Εικόνες καταστροφής στην Αχαϊα

Τον πύρινο εφιάλτη έζησαν τη νύχτα οι κάτοικοι στην Αχαϊα και τα Χανιά.

Στιγμές τρόμου έζησαν οι κάτοικοι από την πύρινη λαίλαπα στο Ελαφονήσι των Χανίων. Όλη τη νύχτα οι φλόγες "έγλειφαν" ολόκληρους οικισμούς. Επτά αγροικίες τυλίχθηκαν στις φλόγες και καταστράφηκαν.

Έκτακτα μέτρα και ανησυχία για τα κουνούπια μετά τον πρώτο θάνατο και στην Αθήνα!

E-mail Εκτύπωση PDF
KOYNOYPIΣε απόλυτο συναγερμό βρίσκονται πλέον οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες μετά τον πρώτο θάνατο από τον ιό του Δυτικού Νείλου και στην Αθήνα. Μελετώνται νέα έκτακτα μέτρα.

Οι χρυσές αλυσίδες...έγιναν χειροπέδες!

E-mail Εκτύπωση PDF
xeirΟ λόγος για έναν 24χρονο Γεωργιανό, ο οποίος έκλεψε μια θήκη με χρυσές αλυσίδες, αξίας 40.000 ευρώ, αλλά στο τέλος του πέρασαν χειροπέδες....

Τραγικός θάνατος για 54χρονο - Καρφώθηκε κάτω από νταλίκα

E-mail Εκτύπωση PDF
Τον απεγκλώβισαν βαριά τραυματισμένο, αλλά δεν τα κατάφερε...

domokosΤο θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11:00΄ το βράδυ στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού και συγκεκριμένα στο 29ο χλμ, στο ύψος των μεταλλείων.

Μείωση στο εφάπαξ από 10% έως 40%

E-mail Εκτύπωση PDF

efapaxΠερικοπή του εφάπαξ από 10% έως 40% σε 21 Ταμεία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα φαίνεται ότι εξετάζει η κυβέρνηση, την ώρα που οι εισφορές υπολείπονται μέχρι και 83% της αποζημίωσης. Μάλιστα, οι περικοπές εξετάζεται να επιβληθούν αναδρομικά, από την 1.1.2012.

Προσφέρουν λευκό τυρί σαν φέτα!

E-mail Εκτύπωση PDF
fetaΤην εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη του φαινομένου διάθεσης λευκού τυριού σαν φέτας ζήτησε από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Κατά 100.000 αυξήθηκαν οι άνεργοι σε ένα μήνα

E-mail Εκτύπωση PDF
oaedΣτα 782.493 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Ιούνιο. Από αυτά 329.198 είναι άνδρες (ποσοστό 42,07%) και 453.295 είναι γυναίκες (ποσοστό 57,93%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 0,80% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Τα προνόμια των Ελλήνων βουλευτών!

E-mail Εκτύπωση PDF
vouliTο μηνιαίο κόστος ενός βουλευτή ξεπερνά τις 20.000 ευρώ τον μήνα ή τα 673,4 ευρώ την ημέρα! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος της Κυριακής.

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα μέχρι και τη Δευτέρα

E-mail Εκτύπωση PDF

Ανάσα δροσιάς από την Τρίτη 

drosiaΣε πολύ υψηλά επίπεδα θα διατηρηθεί η θερμοκρασία στις περισσότερες περιοχές της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα. Ανάσα δροσιάς αναμένεται από την Τρίτη με πτώση του υδράργυρου κατά 6-8 βαθμούς σε όλη τη χώρα εκτός από τα Δωδεκάνησα. Παράλληλα αναμένεται επικράτηση βορείων ανεμών 6 με 8 μποφόρ σε όλη τη χώρα.

Σελίδα 494 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com