A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ απειλεί και την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Με αφορμή την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού από τη Συρία, η Άγκυρα στήνει πολεμικό σκηνικό στην Ανατολική Μεσόγειο και βρίσκει ευκαιρία να αλλάξει τους «κανόνες εμπλοκής» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.ertogan

Πληρώστε ό,τι μπορείτε» και σε 60 δόσεις!

E-mail Εκτύπωση PDF
doseisΣε ένα ιστορικό "συμβιβασμό" με τους Έλληνες πολίτες που έχουν εισφέρει τα πάντα και δεν μπορούν να συμβάλλουν περισσότερο στην διάσωση της ελληνικής Οικονομίας, σχεδιάζει να έρθει η νέα κυβέρνηση.

Συμψηφισμός χρεών υπέρ του κράτους

E-mail Εκτύπωση PDF
xreosΤο Δημόσιο μπορεί πλέον από μόνο του να συμψηφίζει ελεύθερα κάθε οφειλή του προς ιδιώτες ή επιχειρήσεις με τα δικά τους χρέη, έστω και αν αφορούν μη ληξιπρόθεσμες οφειλές ή οφειλές που καταβάλλονται με μη ληξιπρόθεσμες δόσεις περαίωσης, ακόμα, δε, επιτρέπεται και ο συμψηφισμός χρεών προς το Δημόσιο που έχουν «παγώσει» με δικαστική απόφαση αναστολής.

Πρόβλημα με το επίδομα ανεργίας; “Τρύπα” 400 εκ. ευρώ στον ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF
anergeiΠρος το παρόν ούτε λόγος δεν μπορεί να γίνει για επέκταση του επιδόματος αδείας στα δύο χρόνια όπως επιθυμούν και τα τρία κόμματα που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Αντίθετα ο οργανισμός χρειάζεται μέχρι το τέλος του χρόνου 400 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είναι αμφίβολο αν και από που θα βρεθούν...

Πληρωμές τέλος από το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF
xrimataΚαμία πληρωμή, ούτε καν οι επιστροφές φόρου σε αυτούς τους ελάχιστους που δικαιούνται φέτος δεν θα γίνουν μέχρι... νεωτέρας καθώς το ταμείο είναι ήδη στο μείον και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις.

Προκήρυξη για την πρόσληψη ιδιωτών στις Αστυνομικές Σχολές

E-mail Εκτύπωση PDF
astinomiaΠροκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη ιδιωτών στις αστυνομικές σχολές για το έτος 2012 - 2013.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών μέχρι την 06-07-2012.

Πέντε αλλαγές στο νόμο για τα ΑΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF
AEIΣυνέχεια, συνέπεια, μεταρρυθμίσεις. Με τις λέξεις αυτές σηματοδότησε την ανάληψη του χαρτοφυλακίου της Παιδείας ο νέος υπουργός κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, στέλνοντας μήνυμα ότι το υπάρχον έργο του υπουργείου θα συνεχιστεί.

Συστάθηκε η πρώτη εταιρεία του ενός ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF
enaΠρεμιέρα έκανε χθες ο νέος τύπος εταιρικής μορφής που θεσπίστηκε πρόσφατα, η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ) ή αλλιώς η «εταιρεία του ενός ευρώ». Η πρώτη ΙΚΕ συστήθηκε χθες στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Την Δευτέρα οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

E-mail Εκτύπωση PDF
vathmologiesΣτην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία ανακοίνωσης των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Όπως επιβεβαίωσε το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί των Γενικών (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα μετά τις 13:00.

Πρόστιμα σε όσους καθυστερήσουν να υποβάλλουν το Ε1

E-mail Εκτύπωση PDF
ekatharistikoΠερισσότερο "χρεωμένοι" θα βγουν όσοι καθυστερούν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, αφού η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να αποστείλει άμεσα ακόμα και ατομικές ειδοποιήσεις σε όσους ξεχάσουν ή αμελήσουν να καταθέσουν το έντυπο Ε1 μέχρι και τις 16 Ιουλίου, όπου λήγει η σχετική προθεσμία.

Σελίδα 498 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com