
|
Εσωτερική Επικαιρότητα




Σύμφωνα με την έκθεση της nΕυρωπαϊκής Επιτροπής προβλέπεται νέα συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ το 2012 κατά 4,7%, ενώ και τον επόμενο χρόνο (το 2013) "βλέπει" μηδενική ανάπτυξη.
Η οικονομική ανέχεια που μαστίζει τις ελληνικές οικογένειες οδήγησε το υπουργείο Παιδείας να αυξήσει τόσο τον αριθμό εισακτέων στη μεγάλη κατηγορία υποψηφίων όσο και στις ειδικές κατηγορίες, οι οποίες κατά τεκμήριο έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.


Έξι άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές της Αττικής για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι καταναλωτές εμφανίζονται «βυθισμένοι» στην απαισιοδοξία, καθώς ένας στους τρεις δηλώνει ότι δεν του περισσεύουν καθόλου χρήματα, μετά την κάλυψη των βασικών του αναγκών.

Τον Φεβρουάριο του 2011 το ποσοστό ήταν 15,2%.
Οι επιπλέον ειδικές χρεώσεις, που φουσκώνουν ακόμη περισσότερο, τον ήδη φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ, έχουν φέρει σε απόγνωση πολλούς καταναλωτές.
Περισσότερα Άρθρα...
Σελίδα 505 από 508